fredag 8 augusti 2008

Eslövs BK vs. Lilla Torg FF: 2-0

Det var mycket som talade emot Eslöv inför den här matchen. Lilla Torg har gått obesegrade genom serien så här långt och, handen på hjärtat, visst har EBK inte övertygat helt och fullt den här sidan sommaravbrottet.

Desto mer glädjerikt att se EBK slå serieledarna och själv ta sig upp på serieledningen med 2-0 på hemmaplan.

Lilla Torg övertygade mycket i första halvlek, men EBK gör, genom Wissam, 1-0 i 41a minuten och skulle sedan dominera, både i tiden fram till halvtid och i andra halvlek. Dennis Nilsson gjorde sedan 2-0 i 74e minuten.

Det var lagarbete som tog hem den här segern, alla var med och skapade den här vinsten, från målvakten (som gjorde ett par riktigt fina räddningar), vidare genom backlinjen, mittfält och anfall.

Finns inget mer att säga, EBK får MVG. Bästa hemmamatchen den här säsongen hitintills!