lördag 22 mars 2008

Fyra poäng...

...är sedan ikväll skillnaden mellan tabellroppande Nerazzurri och tvåan Roma efter att Roma slog Empoli idag och Inter förlorade hemma(!) mot den gamla kärringen.

Första halvlek var helt okej och riktigt spännande. Båda lagen spelade övertygande och hade många chanser, det var som om två jämlikar möttes, men i början på andra halvlek drämde Camoranesi, från offside, in 1-0 målet och då gick luften ur Inter.

Juve kom att dominera mycket av andra halvlek och gjorde så småningom 2-0 genom Trezeguet, men Inter kom tillbaka och gjorde 1-2 tack vare inbytta Mannice, på utlån från Atletico Madrid.

Sedan kom Inter att spela lite mer intensivt, men tyvärr räckte det inte hela vägen. Inter förlorade hemma 1-2 mot Juve. Sorgligt, men sant, för nu är avståndet mellan oss och Roma betydligt mindre och Roma har spelat övertygande på sista tiden, medan Inter har haft problem med domslut och, verkar det som, motivationen, för så som fotbollen spelas nu, så övertygar det ingen.

Nej, Inter måste klara av att slå de andra topplagen i serie A ifall vi skall ta Scudetton i år också och just nu tror jag att det finns en chans att Roma och inte Inter gör det i år.

Nästa helg möter vi Lazio och det är en match jag vill se, om inget annat så för tifot som lär bli ganska fint.

Inga kommentarer: